Isocell OMEGA QUILLI Luchtdichte lijm
OMEGA QUILLI Luchtdichte lijm
€12,48
Isocell

OMEGA QUILLI Luchtdichte lijm

€12,48 Excl. btw
Stukprijs : €12,48 / Stuk

Voor regen- en winddicht lijmen van onderdakfolies in het overlappingsgedeelte en bij aansluitingen. Lijmafdichtingsmateriaal voor het afdichten van spijkeropeningen in tengellatten. Voor voegverlijming van zachte spaanplaat, OSB en DWD-platen.

Op voorraad
3 - 5 werkdagen
Aantal
- +
Productomschrijving
Voor regen- en winddicht lijmen van onderdakfolies in het overlappingsgedeelte en bij aansluitingen. Lijmafdichtingsmateriaal voor het afdichten van spijkeropeningen in tengellatten. Voor voegverlijming van zachte spaanplaat, OSB en DWD-platen.

Verwerkingstemperatuur: vanaf + 7° C

Op regenbestendigheid getest door: opdrachtnr: 301/2003/2 - T/HH

Voordelen

  • Zorgt door de tijdens het afbindproces gevormde, lichte schuimstructuur voor een regendichte
  • Afdichting van de ruimten rond de klem- en nagelstiften
  • Optimale penetratie-eigenschappen in de vlieslagen (d.w.z. dicht meerlaagse folies tot aan de membranen af – geen “capillariteit”)
  • Hoge weersbestendigheid
  • Breed hechtingsspectrum voor de meest uiteenlopende bouwmaterialen
  • Thixotroop – drupt niet
  • Bevat geen oplosmiddelen die onderdakfolies zouden kunnen beschadigen

 

VERKRIJGBAAR IN VOLGENDE AFMETINGEN

Inhoud - ml
310 ml 
600 ml 

 

PRODUCTGEGEVENS

Samenstelling
1-K-PUR oplosmiddelvrij
Verwerkingstemperatuur 
7 °C
Temperatuurbestendigheid  -40–110 °C
Kleur Beige
Uithardingstijd ca. 24 h (bij een lijmdikte van 2,5 mm; 20 °C en een rel. luchtvochtigheid van 50 %)

 

Documentatie

Product informatie
Merk Isocell
Artikelcode 3OMQU310
* Wij delen uw gegevens nooit met anderen.
iDEAL Bancontact Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »