ClayTec

Afwerkleemstuc fijn 0,6 mm

€24,00 Excl. btw
Stukprijs : €24,00 / Stuk

Enkellaags dunlaagpleister binnenshuis afwerkingspleister fijn 06. Bijzonder gemakkelijk te verwerken, geschikt voor zeer fijne oppervlakken. Applicatiedikte 2-3 mm, ook als basis voor Yosima, geverfd met ClayFix kleicoatingssysteem.

Op voorraad
Aantal
- +
Productomschrijving

Claytec Afwerkleemstuc fijn 0,6 mm

Enkellaags dunlaagpleister binnenshuis. Kleiafwerkingspleister fijn 06 bevat de fijnste vezels en zand. Het materiaal is bijzonder gemakkelijk te verwerken en geschikt voor zeer fijne oppervlakken. Dit betekent dat alle vlakke oppervlakken zeer economisch kunnen worden omgezet in fijne kleioppervlakken. De applicatiedikte bedraagt ​​2-3 mm. Het materiaal wordt ook gebruikt als basis voor YOSIMA, meestal eenvoudigweg geverfd met het ClayFix kleicoatingsysteem.

 

Toepassing

  • Enkellaags afwerkingspleister binnenshuis (binnenbepleistering)
  • Dunpleister afwerking
  • Hand- of machinaal pleisterwerk op ClayTec leempleister, leembouwplaten en andere voldoende vlakke ondergronden van geschikte bouwmaterialen

 

Samenstelling

  • Natuur-bouwleem, gemengd gewassen zand met gemengde korrel 0 - 0,6 mm
  • Fijne vezels (cellulose)
  • Korrelgroep < 2mm (conform DIN 0/1)

 

Eigenschappen

  • Droogkrimp: 4%
  • Druksterkte: 2,5 N/mm²
  • Hechtsterkte: 0,10 N/mm²

 

Verkrijgbaar in de volgende afmetingen

  • 25,0 kg zak (rendement 17,0 L pleistermortel / 5,7 m² oppervlakte bij dikte 3 mm)
  • Pallet 25,0 kg zak (48 st)
  • 800,0 kg bigbag (rendement 544,0 L pleistermortel / 182 m² oppervlakte bij dikte 3 mm)

 

Documentatie

Product informatie
Merk ClayTec
Artikelcode CLA10.113
* Wij delen uw gegevens nooit met anderen.
iDEAL Bancontact Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »