U bent hier

Auro Schimmel verwijderaar

Actieve gel voor het grondig verwijderen van schimmels en schimmelsporen op tegels, hout en kunststof. Voor binnen en buiten. Zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

  • -Desinfecterend
  • -Vrij van oplosmiddelen en chloor
  • -Handige sproeikop
  • -Inhoud 0,5 Liter.

Gebruiksaanwijzing: Aangetaste oppervlakken gelijkmatig benevelen, min. 1 uur laten inwerken. Bij sterke aantasting langer (bijv. 1 nacht). Met zachte borstel of spons afnemen en losse resten verwijderen. Met vochtige doek of spons grondig afnemen.
Belangrijk: Altijd eerst op een onopvallende plaats testen. Goed laten drogen. Zonodig nabehandelen met Auro schimmelstop en/of Antischimmelverf. Overschilderbaar met alle (Auro) muurverven. Draag geschikte handschoenen, Contact met huid en ogen vermijden. De nevel niet inademen.
Samenstelling: water, azijn, waterstofperoxide, alcohol, suikerenside(max. 5%). Let op mogelijke allergische reacties! Werkzame stof: ethanol 50g/l, waterstofperoxide 40g/l.

Extra informatie: 

0,5 ltr. Sprayflacon :
Verbruik is sterk afhankelijk van de ondergrond alsmede het aantal behadelingen
€16,25
-+

Toekomst van Dubomat

Dubomat is volop in beweging. De toekomst vraagt om een andere benadering. De nadruk zal vooral komen te liggen op de verdere uitbouw van de webwinkel.

Hulp of advies nodig?

Isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

" Dank voor je goede offerte. Graag leveren op 8 mei"

Bouwbedrijf Speelman, Alteveer.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67