U bent hier

Tierrafino

Tierrafino

Leem is wereldwijd een van oudsher bekend bouwmateriaal. In het verleden zijn talloze bouwsels en woningen uit leem opgetrokken. Niet zonder reden, want leem bezit veel goede ecologische- en biologische eigenschappen. Moderne leemproducten hebben gezorgd voor een gezonde revival.

Al meer dan vijentwintig jaar is Dubomat adviseur en verkooppunt van leemproducten. Vrijwel alle leemproducten kunnen we uit voorraad leveren.

Bent u nieuwsgierig naar Leemfinish kleurstalen of benieuwd naar de verwerking ervan. Wilt u wel leem, maar het niet zelf aanbrengen, vraag ons naar ervaren verwerkers in uw regio.

Leemfinish is een fijne stucpleister samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, zoals leem, klei, zand en soms een natuurlijk bindmiddel zoals cellulose. Het is een echt bio-based-ecologisch product, omdat bij het productieproces alleen de grondstoffen in bepaalde verhoudingen worden samengebracht. Het product is dan meteen gebruiksklaar met een minimale CO2 uitstoot omdat geen energieverslindende behandelingen benodigd zijn. Zeer bijzonder is dat leemstuc altijd opnieuw gebruikt worden, het is herbruikbaar c.q. verhuisbaar! 

Toekomst van Dubomat

Dubomat is volop in beweging. De toekomst vraagt om een andere benadering.

Hulp of advies nodig?

Isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67