U bent hier

Over Dubomat en ecologisch bouwen

Dubomat levert milieuvriendelijke en gezonde bouwmaterialen aan particulier, professionele klusser, aannemer en bouwmaterialenhandel.

Dubomat werd in maart 1993 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel door Dirk van Impe, gewoon klein begonnen, maar wel voorzien van goede afspraken met producenten en collega ondernemers. In Groningen (Joost Halbertsma en Jo Reijbroek) en in Rucphen  nabij Roosendaal (Johan en Conny Roozen) groeide de handel door. Internet en webwinkels veranderde het koopgedrag, maar mede daardoor wordt nu wel heel Nederland bediend. Dirk en Joost hebben zich nu vooral toegelegd op advisering in materiaaltoepassingen en hun (on)mogelijkheden. Johan doet de webwinkel alsmede de directe (groot)handel. Voor de toekomst zijn gevorderde plannen voor vergaande samenwerking met de collega's en verdere uitbreiding van het programma. Er is een gezonde verhouding tussen idealisme en realisme met voordelen voor iedereen.

Dubomat laat vooral zien dat verantwoord bouwen onder handbereik ligt; niet alleen omdat we een belangrijk deel van de materialen uit voorraad kunnen leveren, maar vooral ook omdat we méér bieden: goed advies en slimme tips. Zodat u goed doordacht en bouwfysisch optimaal kunt (ver-)bouwen en daarna comfortabel en gezond gebruiken/bewonen.

Eenmaal gewend, wil je echt niet anders!

Restanten in de aanbieding

Een aantal producten, welke al wat langer in de voorraad zitten, bieden we tegen aangepaste prijzen aan, te weten:

Hulp of advies nodig?

isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

Hoi Johan,

Eind van de ochtend is het fixeermiddel afgeleverd. De muren zijn inmiddels ingesmeerd en als het droog is ga ik morgen beginnen de muren een kleurtje te geven.
Bedankt voor de goede service

Groetjes Joke

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67