U bent hier

Calcatex

Calcatex verf en kalei

Verf en kalei producten gemaakt van uitsluitend authentieke en natuurlijke grondstoffen. Daardoor volledig aansluitend bij historische tinten. Hoofdbestanddeel is gebluste kalk (Calciumhydroxide). 

Kalkproducten zijn:

  • ademend en vochtregulerend
  • elektrostatisch neutraal
  • zuiverend en ontsmettend (schimmelwerend)
  • ideaal voor poreuze ondergronden

Om tot een goede keuze te kunnen komen van een gewenste kleur zijn een aantal kleurstaalboeken beschikbaar. Op basis van een terugstuursysteem met borg zijn deze ter inzage. 

Calcatex verf, gemaakt met natuurlijke pigmenten is bovendien  bijzonder fraai. (voorlopig: Kleuropgave via info@dubomat.nl, desgewenst zo mook de gehele bestelling!)

LET OP: Verzending gaat via Kiala naar een dichtstbijzijnd afhaalpunt, hoeft U dus niet thuis te zijn en af te halen wanneer u dat wenst.

Toekomst van Dubomat

Dubomat is volop in beweging. De toekomst vraagt om een andere benadering. De nadruk zal vooral komen te liggen op de verdere uitbouw van de webwinkel.

Hulp of advies nodig?

Isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67