Welkom bij ED. 076 700 2202 in Nederland of 03 384 1907 of in België. LET OP: TRANSPORTKOSTEN KUNNEN AFWIJKEN BIJ SPECIALE AFMETINGEN
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Tubag Kalei natuurlijk hydraulische kalk NHL-FP
  • Tubag Kalei natuurlijk hydraulische kalk NHL-FP

Kalei natuurlijk hydraulische kalk NHL-FP

€35,14

* Stukprijs: €7,00 / Vierkante meter Incl. btw

Kalei op basis van Natuurlijk Hydraulische Kalk voor restauraties. Deze kalk is hydraulisch met luchtdrogende eigenschappen en hard traag uit. Er gaan 35 zakken op een pallet. Rendement: 4,5kg/m2/3mm

Op voorraad

Kalei op basis van Natuurlijk Hydraulische kalk is wegens zijn luchtdrogende eigenschappen de ideale kalei voor zeer oude verweerde bakstenen (restauraties).

We bieden een basiskalei aan met een grovere korrel en een afwerkkalei (0-0.6mm) voor de fijnere afwerking. De kleur is alijd lichtbeige. Deze kan desgewenst overschilderd worden met een luchtkalkverf (Calcatex) of een silicaatverf (Copperant Minérale).

Door het hoge alkalische gehalte is er een veiligheidsvoorschrift: draag altijd een beschermende bril en kleding tijdens het gebruik van hoogalkalische producten.

Toepassing NHL natuurlijk hydraulische kalk van Tubag voor renovatie verweerde bakstenen

Een kalei op basis van kalk is altijd genuanceerd van look. Met de afwerkkalei schilder je makkelijk aanzetten weg, omdat deze zich sneller laat verwerken met een spalterborstel.

Dien je je voegen nog bij te werken, gebruik dan de Tubag NHL-F voegmortel. Voor het hermetslen van stenen gebruik je de Tubag NHL-M metselmortel.

Voor het reinigen ter voorbereiding van het kaleien of voor het reinigen van de kalei na enkele jaren, raden we de Biomix ATM enzymenreiniger aan. Vernevel deze op de vervuilde ondergrond en laat de natuur het werk doen.

Documentatie NHL kalei

Aanvullende informatie Ecomat

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »