U bent hier

WEM wandverwarming

WEM Wandverwarming

Een uitgebreid programma welke ook uitstekend geschikt is voor uitvoering door de profesionele doe-het-zelver. Lang niet alle mogelijkheden zijn opgenomen in dit gedeelte van de winkel, dus vraag bij twijfel of bij het niet kunnen vinden via info@dubomat en/of tel.: 0620.909659 Een enkel element of wand met buizen geeft reeds een aangename toevoeging. Indien U meerdere ruimtes of het hele gebouw aangenaam wenst te verwarmen is het verstandig eerst de digitale Ontwerpmap per e-mail aan te vragen. Deze map, incl. toezending is kosteloos, maar de inhoud is erg belangrijk om goed inzicht te krijgen in de samenstelling van de installatie en de benodigde onderdelen, passende bij uw wensen. U kunt op deze wijze eenvoudig zelf het ontwerp maken van de installatie en het concept kunt U incl. plattegronden voorleggen ter nadere controle of zelfs als afzonderlijke maatwerk prijsopgave. 

Deze producten worden niet geleverd via de webwinkel, de vermelde prijzen zijn indicatief.

 

Toekomst van Dubomat

Dubomat is volop in beweging. De toekomst vraagt om een andere benadering. De nadruk zal vooral komen te liggen op de verdere uitbouw van de webwinkel.

Hulp of advies nodig?

Isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67