U bent hier

OSB Constructieplaten

OSB staat voor Oriented Strand Board ofwel een plaat die gemaakt is van zorgvuldig geselecteerd schilferhout, die met een bindmiddel tot plaat zijn geperst. Mede daardoor is het product volledig te recyclen.
Bij de productie wordt zeer weinig energie gebruikt, heeft een goede warmteweerstand (ca. 80-90% gunstiger dan multiplex), heeft door de relatief geringe hoeveelheid lijm een goede dampdoorlatendheid,  heeft vele (constructieve) gebruiksmogelijkheden, is goed vormvast en is in meerdere diktes en plaatafmetingen beschikbaar. Onze platen zijn samengesteld uit europees hout. Alhoewel de plaat een regenbui kan verdragen zal hij zeker vocht opnemen. Beschermen tegen regen is altijd het beste.

Standaard is de plaatafmeting 2440 x1220 mm in de uitvoering klein 2440 x 0590 mm De platen zijn er in geschuurde en ongeschuurde uitvoering en kunnen indien gewenst decoratief toegepast worden en/of transparant/dekkend met lak of beits afgewerkt worden.  
In overleg kan de betselling op veel plaatsen in Nederland afgehaald worden. Informeer naar de mogelijkheden. N.B.: Dit betreft een serviceprodukt en kan derhalve niet retour

€29,50
-+

Restanten in de aanbieding

Een aantal producten, welke al wat langer in de voorraad zitten, bieden we tegen aangepaste prijzen aan, te weten:

Hulp of advies nodig?

isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

Helemaal perfect

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67