U bent hier

Hout en Plaat

Hout en Plaat

Dubomat beschikt over de levermogelijkheden van diverse hout- en plaatmaterialen uit de gespecialiseerde houthandel. We kunnen al de materialen voor houtbouwconstrcties leveren, van eiken, douglas of lariks palen en liggers tot fijn bezaagd douglas latten, regels en balken. Plaatmaterialen tbv vloer- en/of dakbeplating, waarbij door verantwoord grondstof en lijmgebruik de platen zondermeer als ecologisch zijn te beschouwen. Eco-boards, OSB platen, maar ook bouwplaten van versterkt leem enz. In deze winkel slechts een greep uit de mogelijkheden. 

Toekomst van Dubomat

Dubomat is volop in beweging. De toekomst vraagt om een andere benadering.

Hulp of advies nodig?

Isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67