U bent hier

EasyFlex Wandverwarming

Wandverwarming voor op steenachtige wanden

Als er sprake is van een bestaande stenen wand, dan adviseren wij om Register Wandverwarming te installeren. Dat komt omdat je dan niet eerst een regelwerk hoeft aan te brengen en dat scheelt ongeveer 2cm dikte. De afwerking kan o.a. met bijbehorende pleister maar zeker ook met leem. 

Het aanleggen / plaatsen

Op de wand bevestig je om de 50cm een rails. Hiervoor boor je eerst gaten en dan bevestig je de rails met een slagplug. Nadat alle bevestigingsrails zijn aangebracht, begin je vanaf onderaan de verwarmingsbuis te plaatsen. Na het aanleggen van de buis en installeren van het systeem, werk je de wand af met Eco-pleister of leem.

Advies en ondersteuning

De vele jaren ervaring delen onze adviseurs graag met u om tot een opzet van de benodigde materialen en kosten te komen.  Stuur informatie zoals plattegronden, wandoppervlakken, bestaande isolatiewaarden, opstelplaats voor verdeler en aanvoer warmwaterbron naar: info@dubomat.nl Alhoewel het systeem door de beperkt aantal componenten en eenvoudige aansluitmogelijkheden relatief simpel te installeren is, behoort projectondersteuning, onder voorwaarden, zeker tot de mogelijkheden. de afzonderlijke onderdelen voor het basissysteem verschijnen binnen afzienbare termijn in deze winkel. Voor nu gewoon een berichtje met gevraagde gegevens (uiteraard ook: naam en telefonische bereikbaarheid) en we bieden U een passende en betaalbare all-in oplossing.

€0,00
-+

Toekomst van Dubomat

Dubomat is volop in beweging. De toekomst vraagt om een andere benadering.

Hulp of advies nodig?

Isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

" Dank voor het meedenken. Dankzij een paar gerichte vragen heb je een goed beeld van wat ik nodig heb en kun je een duidelijk advies geven."

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67