U bent hier

Bouwfolies

Bouwfolies

Bouwfolies beschermen de constructie en de isolatie tegen  wind, tocht, regen, inwendige condensatie en vuil. Toch sluiten deze folies de constructie niet dampdicht af; de constructie blijft vochtregulerend (ademend). Toepassing van de juiste folies voorkomt condensatieproblemen in de constructie. 

Aan de buitenkant, de koude kant van de (geïsoleerde) constructie wordt een folie geplaatst die regen en wind/tocht keert; een winddichte (maar dampopen) folie.

Aan de binnenkant, de warme kant van de constructie wordt een dampremmende (b.v.k. niet dampdicht) folie gemonteerd.

Isocell heeft een zeer uitgebreid en professioneel programma in folies, in diverse dampdichtheden, kleuren en materiaalsoorten voor nagenoeg elke constructie. Ook voor open, UV-belaste constructies, slechts de meest voorkomende staan hier vemeld, dus vraag naar de mogelijkheden van toepassing en technische ondersteuning.

Toekomst van Dubomat

Dubomat is volop in beweging. De toekomst vraagt om een andere benadering.

Hulp of advies nodig?

Isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67