U bent hier

Installaties algemeen

Installaties algemeen

Een gebouw dat verwarmd wordt vraagt om energetische/economische redenen om goede isolerende voorziengingen. Indien er ook mensen in wonen of andersinds verblijven moet dat gebouw ook comfort en veiligheid bieden voor een aangenaam verblijf. De basis is dan nog steeds goed en verantwoord isoleren, maar indien het gebouw in de categorie laag-energie of nog beter 0-energie moet vallen zijn er meer geavanceerde installaties beschikbaar om daar in te voorzien. Hierbij te denken aan warmte pompen, solar, PV enz. Voorts zijn er nog de nodige kleine installaties zoals alarm- en signaalsystemen.   

Restanten in de aanbieding

Een aantal producten, welke al wat langer in de voorraad zitten, bieden we tegen aangepaste prijzen aan, te weten:

Hulp of advies nodig?

isolatie,    

warmte buffering,    

geluidsisolatie,    

damp-open bouwen,    

winddichting,    

dampremming i.p.v. dampdichting,    

natuurlijke materialen,    

vochtschade en schimmelvorming vermijden ..  

Kijk onder het hoofdstuk Advies voor uitgebreide informatie 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Of volg ons op:

Veilig betalen

 

U kunt direct online betalen met iDeal of vooruit betalen per bank of giro.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling worden getoond zodra u de inhoud van de winkelwagen gaat afrekenen. Bij bestellingen via de webwinkel (dus ook in eenheden zoals opgenomen), boven de €3000,- of bij afname van 4 of meer pallets wordt uw bestelling franco huis geleverd. Behoudens nader afgesproken en in offerte gebracht geldt dit niet voor bestellingen met bigbags leem en/of pallets ecoboard; hierbij worden altijd de kosten van transport gerekend.

Dubomat is de handelsnaam van Bureau Bouwbegeleiding en staat onder no. 20064786 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

BTW-id van Bureau Bouwbegeleiding is

          NL 001164615B67